Μιλήστε ζωντανά μαζί μας - Κάντε click στο εικονίδιο κάτω δεξιά στην οθόνη σας [email protected]

Search Traffic Plans

133 Επισκέπτες / ημέρα

267 Επισκέπτες / ημέρα

533 Επισκέπτες / ημέρα

800 Επισκέπτες / ημέρα

Τι είναι το SMARTER Search Marketing..

Καλώς ήλθατε στο SearchMarketing.gr. Την πιο αποτελεσματική και πιο ουσιαστική υπηρεσία καταχώρισης web site στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιώντας τον μοναδικό μας συνδυασμό από απ’ ευθείας καταχωρίσεις στις μηχανές αναζήτησης, δημιουργίας XML & TXT Sitemaps και δημιουργίας Sponsored Links, καταχωρούμε το web site σας γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα και ουσιαστικότερα από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, με εγγύηση αποτελεσμάτων.

Σε πόσο χρόνο θα αρχίσει να λειτουργεί η υπηρεσία..

Σε 48 ώρες ή και λιγότερο (τις περισσότερες φορές την ίδια ημέρα), το web site σας θα ξεκινήσει να εμφανίζεται στις πιο σημαντικές μηχανές αναζήτησης όπως: Google, Bing και Yahoo αλλά και σε χιλιάδες άλλα web sites που εμφανίζουν διαφημίσεις της Google.

Τι επιπλέον περιλαμβάνει..

Μετά από αυτό θα ξεκινήσουμε την δημιουργία XML & TXT Sitemaps ώστε να καταχωρίσουμε στις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing και Yahoo) όλες τις σελίδες του web site σας.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα λειτουργία καταχώρισης;

Ναι..!! Παράλληλα ξεκινάμε και την διαδικασία καταχώρισης του web site σας και στα οργανικά αποτελέσματα των σημαντικότερων μηχανών αναζήτησης, τις διεθνείς τους εκδόσεις (.co.uk, .de, .it κ.ά.) αλλά και μια σειρά άλλες διεθνείς και τοπικές μηχανές αναζήτησης σε όλο τον κόσμο, σε μηνιαία βάση (κάθε 30 ημέρες). Ολες αυτές οι καταχωρίσεις γίνονται απ’ ευθείας στις μηχανές αναζήτησης, χειροκίνητα, αφού κανένα πρόγραμμα αυτοματοποιημένων καταχωρίσεων δεν ισχύει πλέον.

Μπορώ στην πορεία να αλλάξω keywords;

Ναι.!!! Μπορείτε να διορθώσετε τα στοιχεία του web site σας, περιγραφή, φράσεις κλειδιά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Σχετικά με την εξυπηρέτηση..

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι μοναδική. Θα εκπλαγείτε από το πόσο κοντά σας είμαστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ζωντανά, μέσω της υπηρεσίες ζωντανής online εξυπηρέτησης, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 26610.80065 (καθημερινά από τις 10.00 π.μ. – 21.00 μ.μ., Σάββατο 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ) και φυσικά μέσω email στην διεύθυνση [email protected]

Υπάρχουν ή θα υπάρξουν στην πορεία άλλες χρεώσεις;

Οχι, καμία απολύτως..!! Και το σημαντικότερο, δεν υπάρχουν χρεώσεις per click, δεν υπάρχουν συμβόλαια, δεν υπάρχει κανενός είδους άλλη δέσμευση που σημαίνει πως μπορείτε να διακόψετε την συνεργασία σας μαζί μας, όποια στιγμή θελήσετε, μετά τους πρώτους 3 μήνες, χωρίς να χρειαστείτε να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Μπορώ να επιλέξω λιγότερους ή περισσότερους επισκέπτες;

Ναι..!! Μπορείτε να επιλέξετε λιγότερους από 4.000 επισκέπτες / μήνα, με κόστος 0,012€ / επισκέπτη ή περισσότερους από 24.000 επισκέπτες / μήνα με κόστος 0,010€ / επισκέπτη.

Δεν έχω ακούσει ξανά ανάλογη υπηρεσία..

Αυτή τη στιγμή, είμαστε η μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που συνδυάζει τέτοιους είδους υπηρεσίες. Είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν απομιμήσεις, όμως να γνωρίζετε πως η ταχεία ανάπτυξή μας και η εμπειρία 18 ετών μας φέρνουν στην 1η θέση του χώρου.

Θα υπάρχουν ενημερώσεις - αναφορές;

Σας στέλνουμε αναφορές σε μηνιαία βάση, με αριθμό επισκεπτών, χώρες προέλευσης, keywords και άλλες πληροφορίες. Η διαφορά βέβαια θα φανεί αμέσως και στις δικές σας στατιστικές αναφορές (analytics) του web site σας.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει..

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1. Μπορείτε να επιλέξετε λιγότερους από 4.000 επισκέπτες / μήνα, με κόστος 0,012€ / επισκέπτη ή περισσότερους από 24.000 επισκέπτες / μήνα με κόστος 0,010€ / επισκέπτη.
  2. Σχετικά με τα sponsored links, σε καμία περίπτωση και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί την καταχώριση του web site σας σε συγκεκριμένη θέση κα συγκεκριμένη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό είναι αποτέλεσμα του πόσο συγκεκριμένες και πόσο στοχευμένες φράσεις – λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούμε.
    Το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα στις οργανικές λίστες των μηχανών αναζήτησης, αφού αυτό εξαρτάται από τους αλγόριθμους κάθε μηχανής ξεχωριστά αλλά και από την ετοιμότητα (optimization) των σελίδων του web site σας. Σε κάθε όμως περίπτωση το web site σας θα καταχωρηθεί στις μηχανές αναζήτησης, ακριβώς όπως εξηγούμε παραπάνω.

Κάντε την Παραγγελία σας

7 + 4 =